Chill, täielik chill …
… kuniks kätte pole jõudnud deadline
21
Sep

Tandemprogrammeerimine

Posted in töökeskkond  by ruben on September 21st, 2009

Proovisime täna väledates arendusmetoodikates väga populaarset tegevust, mida nimetatakse paarisprogrammeerimiseks. See tähendab, et kaks tarkvaarendajat jagavad ühte arvutit ning kirjutavad programmikoodi korda mööda. Ekstreemsemates seltskondades on lausa nii, et üks arendaja kirjutab valmis läbikukkuva ühiktesti, millele tema paariline peab tööle panema. Ja siis vastupidi, teine kirjutab ühiktesti ja esimene kirjutab programmikoodi.

Meil kukkus see välja veidi teistmoodi. Üks mees programmeeris ja teine istus jõude ja mölises. Mõnes mõttes sarnanes see langevarjutandemhüppele, kus üks osapool teeb kõik vajaliku ära, et teine saaks vabalangemist nautida. Sarnasust silmas pidades hakkasime seda nimetama tandemprogrammeerimiseks.

Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in /data03/virt8598/domeenid/www.devion.ee/ddd/wp-content/themes/play-in-blue/comments.php on line 74