Chill, täielik chill …
… kuniks kätte pole jõudnud deadline
19
Dec

Majandus surub

Posted in deadline  by ruben on December 19th, 2008

Majandus surub, tellimuste arv väheneb. Inimesed koondatakse ja tööjõudu jääb järjest rohkem üle. Täna oli ülemus väga konkreetne: “Kui sulle ei sobi meie tingimused, siis võtame sinu asemel kellegi uue, sest meil ootab ukse taga terve armee mehi, kes on nõus töö odavamalt ja ilma vingumata ära tegema.”

Point taken. 

Дед Мороз, juhul kui sa loed mu blogi, siis tea, et jõulude ajal leiad mu kontorist.

One Response to “Majandus surub”

  1. Villu Says:

    Surutis surutis, meil pole tööjõudu. Kitkun põhja virtsus kanu. Aga nüüd tuli talv ja linnud läksid lõunasse, kuid tööjõudu on ikka vaja. Rahvast võetaks kohe juurde kui ainult tulijaid oleks. Ettevõte tahab täiega laieneda. Plaan oli hakata veel tootma suleplokke, mida hakataks kasutama surutise ajal majade soojustamiseks. Sulejopesid tuleb niigi nagu vädrast saelaudu. Samas vahel on tunda küll, et majandus surub. Ükskord lükkas lausa pikali ja võttis raha ära. Kennadi Majandus oli nimi tuli pärast välja.

Leave a Reply