Chill, täielik chill …
… kuniks kätte pole jõudnud deadline
24
Jul

Mul on hea kuumataluvus!

Posted in töökeskkond  by ruben on July 24th, 2008

Suvi on tore aeg – õues on soe! Kontoris on veel soojem!

Tööd on võimalik teha kella 11ni, peale seda hakkab päike aknast sisse paistma ja kütab kontori nii kuumaks, et siin on võimatu olla. Ja nagu lõunapoolsetest akendest veel vähe oleks. Meie ruumid asuvad ka viimasel korrusel, mida katab plekkkatus kuhu peale on pandud must tõrvapapp. Tõeline ökosaun! Marek Strandberg annaks selle projekteerijale kindlasti diplomi, et päikeseenergiat on nii hästi ära kasutatud.

Mingit head lahendust ei ole kah probleemi leevendamiseks. Akende avamine ei aita, sest õhk ju ei liigu ja jahedat õhku ei ole kusagilt peale tulemas. Mingisugune hädine propeller ajab küll natuke õhku ringi, aga sellest ei ole eriti kasu. Mõni hetk tagasi vaatasin huvi pärast palju meil toas olev termomeeter näitab. “Kõigest” 35 kraadi – “meeldivalt soe”.

Konditsioneeri lubati juba eelmisel suvel, aga kuna ost venis ja sügiseks oli vajadus selle järele kadunud, siis saame nautida sooja suve ka sel aastal. Mõni päev tagasi ülemusega vesteldes lubas ta, et kohe-kohe saame konditsioneeri kätte ja olukord läheb paremaks. Muidu võibolla isegi usuks, aga juba mai alguses rääkis ta sama juttu!

Vahepeal on küll tunne, et töötan pigem sauna testija kui programmeerijana. Kuid vaatame asja positiivset poolt – CV’s saab praegust olukorda kenast ära kasutada märkides tugevateks küljeks “hea kuumataluvuse”.

Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in /data03/virt8598/domeenid/www.devion.ee/ddd/wp-content/themes/play-in-blue/comments.php on line 74