Chill, täielik chill …
… kuniks kätte pole jõudnud deadline
9
Jun

Palka vist ei saagi

Posted in deadline  by ruben on June 9th, 2008

Nädalavahetusel oli õues võrratult ilus ja soe ilm, paraku möödus see siiski suuremalt jaolt jahedas ja poolhämaras kontoris andes endast kõik, et juba ligi kuu aega tähtajast üle läinud projekti päästa.

Kahjuks siiski kõike ei jõudnud eile õhtuks ära lõpetada ja täna hommikuks oli tulemus käes. Klient helistas ja ütles, et nemad enam oodata ei jõua ja projekti ei taha! Raha lubati ka maksmata jätta, sest nad pole mitte midagi töötavat saanud selle eest.

Viimane kord, kui selline asi juhtus, jäeti meile palk maksmata. Ma tõsiselt loodan, et sel korral nii õnnetult ei lähe, vähemalt pool palka võiks ikka saada. Kuidagi halb tunne on, sest tegelikult oleksin võinud natuke rohkem pingutada ja siis oleks jõudnud asjad ka õigeks ajaks valmis!

Saadan nüüd projektijuhile kirja ja küsin mis edasi saab …

One Response to “Palka vist ei saagi”

  1. Chill, täiega chill … » Blog Archive » 30839 Says:

    […] Meie ettevõttes on parimad hetked need, mil kuu lõpus vaatab kontolt vastu umbes pool eelpool maintiud summast. Vahest on oht, et palk jääb üldse saamata. […]

Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in /data03/virt8598/domeenid/www.devion.ee/ddd/wp-content/themes/play-in-blue/comments.php on line 74