Chill, täielik chill …
… kuniks kätte pole jõudnud deadline
20
May

Kuhu kadusid pinuraja reanumbrid?

Posted in Uncategorized  by ruben on May 20th, 2008

Kõik peab olema nii turvaline! Ja mina olen loomulikult kõige suurem turvarisk!

Tahaks juba koju saada, aga enne on vaja ära parandada üks pealtnäha lihtne bugi. Ilmselt 2 minuti töö, aga ma olen seda teinud juba hommikust saati. Või on NullReferenceExceptioni bugi probleemi leidmiseks rohkem aega vaja? Jah, on küll, kui see erind tuleb funktsioonist, mis on 278 rida pikk. Vahepeal tuli juba selline ikaldus peale, et lugesin üle mitmest kohast on võimalik sellel erindil tulla – tulemuseks sain 248!

Kindlasti arvate nüüd, et ma olen täiesti saamatu, sest ei saa päevaga ühest NullViiteErindist jagu. Aga tegelikult on asi nii, et turvalisuse tõttu pole mul ligipääsu logidele. Algul oli lihtsalt teada, et logisse tuleb pinurada, mille põhjustab NVE. Rohkem infot kuni lõunani mulle ei suudetud anda, sest oli vaja hankida kõikvõimalikud load logi failide jagamiseks välistele arenduspartneritele.

Lõpuks, kui projektijuht vajalikud load hangitud sai, jõudis minu e-postkasti ka kiri koos pinurajaga. Aga arvake ära, kas sellest oli midagi kasu? Ei olnud, sest pinurada oli ilma reanumbriteta. Ja nüüd ma siin istungi ja üritan välja mõelda milline võimalus 248st on just see õige, mida peaks parandama.

Protsesside järgi on võimalik paigaldamist teha ainult üks kord päevas ja reanumbrite logimist ei luba antud ettevõtte turvapoliitika rakendada. Seega võib antud bugi parandus aega võtta kuni pool aastat.

Kui mu ajaveebi loeb mõni selgeltnägija, sensitiiv või mõni teine eriliste võimetega inimene, siis ta võiks mulle öelda kus antud hetkel viga on ja ma saaksin minna koju Kreisiraadiole Eurovisiooni eelvoorus kaasa elama.

Leave a Reply


Warning: Undefined variable $user_ID in /data03/virt8598/domeenid/www.devion.ee/ddd/wp-content/themes/play-in-blue/comments.php on line 74